Τρίτη, Οκτωβρίου 12

Σε τροχιά αλλαγών θέτει την Πειραιώς ο Μητσοτάκης – Ετοιμότητα για κάλπες μέσα στο 2022

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές και την ανάδειξη του νέου γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βάζει μπρος το σχέδιο του για τη στήριξη του μηχανισμού της Πειραιώς με νέο αίμα και με άρωμα νεολαίας.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο τηλεδιασκέψεων και περιορισμού των γαλάζιων εκδηλώσεων λόγω της έξαρσης της πανδημίας, η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει πλέον

στροφές και κινητοποιεί τα χιλιάδες μέλη της σε ολόκληρη τη χώρα για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους μέσα στον Οκτώβριο, στους ώμους των οποίων θα σηκωθεί το βάρος της προετοιμασίας ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών που πιθανολογούνται μέσα στο 2022.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην επιλογή του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα του νυν Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να έχει «κλειδώσει». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά μ’ αυτό τον τρόπο σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού με τα εξής χαρακτηριστικά:


-Δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στους νέους του κόμματος που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα και τους δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την ορμή και τις προτάσεις τους για να ενισχύσουν ουσιαστικά το κόμμα.

-Στέλνει ένα ξεκάθαρο σήμα στους νέους της χώρας που αποτελούν μία αποφασιστικής σημασίας δεξαμενή για την επίτευξη της αυτοδυναμίας ότι μπορούν να διαμορφώσουν εκείνοι τις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον μέσα από υψηλές θέσεις ευθύνης.
-Αξιοποιεί πρόσωπα που κομίζουν φρέσκες ιδέες, υψηλού επιπέδου γνώσεις και νέα κουλτούρα, σχηματοποιώντας ένα μοντέρνο ανθεκτικό ψηφιακό πολιτικό οργανισμό σε στέρεες βάσεις.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Πρωθυπουργού είναι ότι μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αφουγκράζεται έγκαιρα τον παλμό της κοινωνίας και να παίρνει ρηξικέλευθες αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Στην παρούσα φάση προχωρά στο κομματικό foresight βάζοντας τους νέους στην πρώτη γραμμή της μάχης.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .