Σάββατο, Οκτωβρίου 2

Καματερό: Ληστές βίασαν 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Στιγμές τρόμου έζησε μία 31χρονη γυναίκα στο Καματερό. Άγρια συμμορία αλλοδαπών ληστών μπούκαρε δυο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας.

Την πρώτη φορά έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας ό,τι υπήρχε μέσα και τη δεύτερη, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και τη βίασαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της. Μάλιστα φεύγοντας άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και 1.000 ευρώ.

Η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε όλα όσα έζησε, λέγοντας ότι αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες της κτηνώδους επίθεσης. Πρόκειται για έναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Η πρώτη εισβολή των ληστών στην οικία της νεαρής μητέρας στο Καματερό, σημειώθηκε όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα μπήκαν μέσα τη στιγμή που η 31χρονη από το Αφγανιστάν, βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

Έντρομο το θύμα και φοβούμενη για τα παιδιά της δεν προέβαλε καμία αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Όμως το μαρτύριο της Αφγανής μητέρας δεν σταμάτησε εκεί. Όπως καταγγέλλει, στις 25 Σεπτεμβρίου στις 2:40 τα ξημερώματα, δυο εκ των τεσσάρων ληστών, ανάμεσα τους και ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν και πάλι μέσα στο σπίτι του Καματερού από το παράθυρο.

Αυτή τη φορά η νεαρή μητέρα θα βίωνε φρικτές στιγμές στα χέρια τους. Οι δύο κακοποιοί όρμησαν πάνω της και αφού την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ, στη συνέχεια τη βίασαν.

Έπειτα της άρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων και περιέγραψε όλα όσα είχε υποστεί..lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .