Τετάρτη, Οκτωβρίου 13

Ποιος Μπισμπίκης; Η αδημοσίευτη φωτογραφία της 52χρονης Δέσποινας Βανδή με καυτό μαγιό πλάι σε νεαρό ηθοποιό

vasilis_bismikis_despoina_bandi

Ποιος Βασίλης Μπισμπίκης; Στο «φως» ήρθε μία αδημοσίευτη φωτογραφία της 52χρονης Δέσποινας Βανδή με καυτό μαγιό πλάι σε νεαρό ηθοποιό! Η τραγουδίστρια συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στην Κύπρο και είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του «J2US» ενώ προσωπικά όπως είδαμε σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της και αυτό δεν κρύβεται. Ο καλός της φίλος και ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης πόσταρε φωτογραφία τους στο instagram από το καλοκαίρι και αναστάτωσε τους followers καθώς βλέπουμε τη τραγουδίστρια να ποζάρει με σέξι μπικίνι μαγιό.

Στα 52 της διατηρεί θανατηφόρο κορμί καθώς προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά!

despoina_vandi_dimitris_galanos

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%9c%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%97-%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .