Πέμπτη, Οκτωβρίου 21

Τρόμος στην κυβέρνηση-80% των Ελλήνων θεωρεί κακή την κατάσταση της χώρας


Κόλαφος για την κυβέρνηση το Ευρωβαρόμετρο, που υποδεικνύει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που αγωνιούν να παρουσιάσουν τα κυβερνητικά στελέχη. Οι Ελληνες αποδεικνύεται ότι όχι μόνον δεν είναι ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά εμφανίζονται ως οι πλέον απογοητευμένοι από όλους τους Ευρωπαίους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έρευνα, το 80% των Ελλήνων θεωρεί εντελώς κακή τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη χώρα. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό δυσαρέσκειας από τους πολίτες ανάμεσα στις 27 χώρες της Ε.Ε.

Το 58% των Ελλήνων δηλώνει ότι δεν είναι ευχαριστημένο από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετώπισε την πανδημία, ενώ σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες (23%) πιστεύει ότι ειδικά ο τρόπος που επιβλήθηκαν και εφαρμόστηκαν τα lockdowns ήταν «πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και έβαλε σε κίνδυνο την πνευματική και ψυχική του υγεία».

Ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τη δεύτερη (16%) Πορτογαλία και την τρίτη (11%) Μάλτα. Επιπρόσθετα ένα ποσοστό 43% δηλώνει ότι βρήκε αρκετά δύσκολη την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων.

Εξίσου δυσαρεστημένοι είναι, πάντως, οι Έλληνες και από τη διαχείρισης της πανδημίας από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ίδια στιγμή παραπάνω από τους μισούς έλληνες – συγκεκριμένα το 55%- υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η οικονομία, με την ανεργία να ακολουθεί και την υγεία να είναι αμέσως μετά.

από iskra

 https://teleytaiaexodos.blogspot.com/2021/10/80_01835329137.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .