Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

Νatali Germanotta: Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που είναι αδελφή της Lady Gaga

Νatali Germanotta: Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που είναι αδελφή της Lady Gaga

H Lady Gaga ανήκει στην κατηγορία των stars με τις πιο ανατρεπτικές και πολυσυζητημένες εμφανίσεις. Κάθε της look κρύβει και μια ιστορία από πίσω και τίποτα δεν είναι τυχαίο επάνω της. H αγάπη της για τη μόδα είναι δεδομένη και από ό,τι φαίνεται την ίδια αγάπη έχει και η αδελφή της, Νatali Germanotta, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας.

Η Νatali Germanotta έχει κάνει ήδη αίσθηση στον χώρο με τις δημιουργίες της, οι οποίες έχουν επιρροές από λαμπερές stars του Hollywood όπως η Grace Kelly, η Marilyn Monroe και η Katharine Hepburn. Η Lady Gaga, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην τη στηρίξει!

Στην τελευταία της συναυλία η Lady Gaga ερμήνευσε τα τραγούδια της από το νέο της άλμπουμ και φορούσε τις δημιουργίες της αδελφής της! Η Natali Germanotta είναι πολύ ταλαντούχα και μέσα από τα φορέματά της μας δείχνει την πιο θηλυκή πλευρά της pop σταρ.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε on stage με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με σχισμή στο ύψος του μηρού και έπειτα με ένα διάφανο μπεζ φόρεμα με ένα μεγάλο άνοιγμα στο πόδι. Τα δυο looks μας θύμισαν πόσο κομψή είναι εκτός από εκκεντρική.

Η 29χρονη Natali, αποφοίτησε από τη Σχολή Parsons στη Νέα Υόρκη και μάλιστα για αρκετά χρόνια ήταν βοηθός του σχεδιαστή Brandon Maxwell, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα looks της Lady Gaga. Eπίσης, έχει σχεδιάσει μια σειρά από κοστούμια για το έργο της Gaga το 2018 «A Star Is Born».

Και που ξέρετε μπορεί στο μέλλον οι δυο αδελφές να συνεργαστούν και να λανσάρουν από κοινού μία σειρά ρούχων, που αν κρίνουμε από τις πρώτες εντυπώσεις, θα είναι ξεχωριστή και πολύ femine.

Φιλιά, ΚΙΜ.govastileto.gr

Instagram Account: kimkilian1981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .