Σάββατο, Οκτωβρίου 2

Ελένη Φιλίνη: Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω «Ζω από θαύμα»

Ελένη Φιλίνη: Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω

Μια άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ένα μικρόβιο που κόλλησε πριν χρόνια λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή, μια κατάσταση που όπως χαρακτήρισε, ήταν ένα σοκ για εκείνη και τους γονείς της, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν. «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης» περιέγραψε η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στην εκπομπή

«Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε πως οι γιατροί τότε είχαν πει στη μητέρα της πως μπορεί και να μην τα κατάφερνε.Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στα θαύματα, η ίδια απάντησε θετικά, αφού όπως είπε, από θαύμα έζησε τότε.

 

Μια άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ένα μικρόβιο που κόλλησε πριν χρόνια λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή, μια κατάσταση που όπως χαρακτήρισε, ήταν ένα σοκ για εκείνη και τους γονείς της, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν. «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης» περιέγραψε η Ελένη Φιλίνη μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε πως οι γιατροί τότε είχαν πει στη μητέρα της πως μπορεί και να μην τα κατάφερνε.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στα θαύματα, η ίδια απάντησε θετικά, αφού όπως είπε, από θαύμα έζησε τότε.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τη συμμετοχή της στη σειρά«Κομάντα και Δράκοι». «Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα “ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό”».https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7858643/eleni-filini-kyriolektika-kontepsa-na-pethano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .