Τετάρτη, Οκτωβρίου 6

Η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει»

fonsou1708-768x434

Η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη για τη ζωή και της καριέρα της.

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μόνος που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», σημείωσε για τον καλό της φίλο.

Έκανε αποκαλύψεις και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Εκείνη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά. Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας», πρόσθεσε.

«Με τον Ντίνο Ηλιόπουλο ήμασταν ερωτευμένοι και δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο Ηλιόπουλο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος Ηλιόπουλος άργησε να μου μιλήσει», είπε η κ. Φόνσου σχολιάζοντας τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό.

«Στον γάμο μου με τον Κώστα Παλτόγλου είχαμε κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λαμπρό Κωνσταντάρα και αυτό ενθουσίασε τον κόσμο. Είχε τόσο κόσμο και μου είχαν ξεσκίσει το νυφικό», ανέφερε για το γάμο της.

«Όταν έχασα την αδερφή μου, σχεδόν είχα τρελαθεί, είπα “να πάω να τη βρω”. Με επανάφερε η κόρη μου. Όταν γεννήθηκε η Ασημίνα, την υιοθέτησα. Στα 16 της κάναμε δικαστήριο επειδή σκέφτηκα ότι ίσως δεν ήθελε την υιοθεσία», είπε για το χαμό της αδερφής της και την κόρη της.

«Ο Νίκολας Μπάρκουλης έχει και το όνομα του πατερά μου, Γιώργος. Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί και ταλαντούχος. Κάνουμε μαζί και ΤΙΚ ΤΟΚ. Έχω στο νου μου να κάνουμε κάτι μαζί και νομίζω ότι θα πάει καλά», είπε τρυφερά για τον βαφτισιμιό της.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%86%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%a6%cf%8c%ce%bd%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf-%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf-%ce%88%ce%bd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .