Παρασκευή, Οκτωβρίου 29

Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα

ΑΝΔΡΑΣ 54 ΕΤΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Περιστερά Ιεράπετρας σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ένας άνδρας 54 ετών σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του. Η αστυνομία γνωρίζει που βρίσκεται ο δράστης, τον έχει περικυκλώσει αλλά ο 54χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί όταν ένας 54χρονος άνδρας πήγε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου έμενε η 48χρονη πρώην σύζυγός του και την μαχαίρωσε.

Αμέσως μετά την άγρια δολοφονία ο δράστης έφυγε και πήγε προς τη θάλασσα με σκοπό να αυτοκτονήσει. Στο σημείο έχουν κληθεί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο για την παράδοσή του.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης 48χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που «όπλισαν» το χέρι του πρώην συζύγου ενώ το ζευγάρι ήταν χωρισμένο και είχε τέσσερα παιδιά.

Πηγή: cretapost.gr

https://www.zougla.gr/greece/article/eglima-stin-ierapetra-maxerose-tin-sizigo-tou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .