Σάββατο, Οκτωβρίου 2

ΕΔΩΣΕ ΠΟΝΟ! ΤΑ “ΠΕΤΑΞΕ” ΟΛΑ! Γιόρτασε την ελευθερία της με ολόγυμνες φωτογραφίες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Καταγραφή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πλέον ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της που πρακτικά την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα σπίτι χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την ζωή της και την περιουσία της. Η pop τραγουδίστρια γιορτάζει τη νέα φάση της ζωής της με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Άσγκαρι.

Η 39χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα μπαράζ αισθησιακών φωτογραφιών «φορώντας»… μόνο κάτι λουλουδάκια (ως φίλτρα στο Instagram) που έκρυβε τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Η ποπ σούπερ σταρ, 39 ετών, δημοσίευσε αρκετές γυμνές πόζες μπροστά σε μία μπανιέρα. Η ανάρτησή της περιελάμβανε επίσης εικόνες της σε μια απομονωμένη παραλία, που λικνιζόταν με ένα κόκκινο μπικίνι ενώ κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της.

«Το να παίζεις στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν», έγραψε η Σπίαρς, η οποία μέσα στο 2021 έχει κάνει αρκετές γυμνές δημοσιεύσεις στα social media.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears)

Ο 27χρονος Άσγκαρι πόσταρε και εκείνος υλικό από την απόδραση του ζευγαριού, χαρίζοντας στους θαυμαστές του βίντεο κλιπ μιας βόλτας με βάρκα στα κρυστάλλινα νερά, μαζί με μια βόλτα με αεροπλάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

«Η Μπρίτνεϊ ήθελε να ξεφύγει και να χαλαρώσει με τον νέο της αρραβωνιαστικό», ανέφερε μια πηγή του Page Six. «Δεν παρακολούθησε την ακρόαση. Είχε πολλές λεπτομερείς συνομιλίες με τον δικηγόρο της πριν από την ακρόαση και εμπιστεύτηκε ότι θα έκανε τη δουλειά. Όπως και έγινε».

Επιτέλους ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της
H δικαστής Μπρέντα Πέννυ ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το καθεστώς της εποπτείας, που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, σηματοδοτώντας μια σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια.

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», είπε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας.

Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.
Η δικηγόρος του Τζέιμς Σπίαρς διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, λέγοντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων.»

«Η Μπρίτνεϊ έβαλε τα κλάματα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστή», είπε η πηγή του Page Six. «Για πολύ καιρό, είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι δεν θα έβλεπε ποτέ την ημέρα που θα τελείωνε ο έλεγχος του πατέρα της σε κάθε πτυχή της ζωής της, αλλά τελικά συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .