Πέμπτη, Οκτωβρίου 14

Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του με τσεκούρι σε πάρκο γεμάτο παιδιά

Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του με τσεκούρι σε πάρκο γεμάτο παιδιά

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη εχθές Τετάρτη στο Κερατσίνι όπου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ένας άνδρας με τσεκούρι εθεάθη να κυνηγάει έναν άλλον μέσα στο γεμάτο από παιδιά πάρκο Σελεπίτσαρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο άνδρας έτρεχε μέσα στον περίφραχτο χώρο κρατώντας τσεκούρι και αδιαφορώντας για τον τρόμο που μπορεί να προκαλούσε

η παρουσία του στους μικρούς θαμώνες του πάρκου.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, πρόκειται για δυο αδέρφια, τα οποία είχαν λεκτική διαμάχη, η οποία κατέληξε σε κυνηγητό με... τσεκούρι!

Μια μητέρα, η οποία βρέθηκε στο σημείο με τα δύο παιδιά της, περιέγραψε στην εκπομπή τον τρόμο που έζησε. «Μας είπαν ότι ένας άνδρας έχει χτυπηθεί. Τρέχαμε να μαζέψουμε τα παιδιά, τα οποία δεν καταλάβαιναν τι έχει συμβεί» είπε χαρακτηριστικά.

 https://www.zougla.gr/greece/article/tromos-sto-keratsini-andras-kinigouse-ton-adelfo-tou-me-tsekouri-se-parko-gemato-pedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .