Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ πλησιάζει!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

(Ανανεωμένο) Όσο κι αν ο... παραλίγο Μωυσής παρέα με τους... άριστους και τους καθεστωτικούς κονδυλοφόρους πασχίζουν να κοροϊδέψουν πάλι τον λαό μπας και διασωθούν, η στυγνή πραγματικότητα που δεν διαστρεβλώνεται όσους τόνους άθλιας προπαγάνδας κι αν ρίξουν, τους έχει διαγράψει προ πολλού.

Κοινώς, έχουν τελειώσει.

Είτε τον Μάρτιο, είτε την άνοιξη, είτε το φθινόπωρο, είτε όποτε αποφασίσουν να πατήσουν το εκλογικό κουμπί.

Δυστυχώς, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες να τη γλυτώσουν, η ώρα της πληρωμής για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πλησιάζει...

Και δεν αρκούν, οι παγιωμένες πλέον επικοινωνιακές πομφόλυγες για να την αποφύγουν.

Μακάρι να μπορούσαν, αλλά το άχθος των ευθυνών για την κατάντια της πατρίδας είναι πια δυσβάσταχτο.

Ζήτημα χρόνου λοιπόν να τους καταπλακώσει.

Τσάκισαν την οικονομία με τις εμμονές και την ανικανότητά τους και επιχειρούν με τον εμβολιαστικό διχασμό να αποσείσουν τις ευθύνες τους, ενώ πανηγυρίζουν που εκτοξεύουν το χρέος εξακολουθώντας να βουλώνουν τρύπες τσαπατσούλικα.

Τα νοικοκυριά βρίσκονται ένα βήμα από την κατάρρευση κι όχι μόνο δεν επαναλειτουργούν... χθες τις λιγνιτικές μονάδες, αλλά εσχάτως μας ενημέρωσαν ότι η λύση θα έρθει από την Αίγυπτο. Τα σχόλια περιττεύουν.

Η κωλοτούμπα των Πρεσπών οδήγησε στο επαπειλούμενο ξεπούλημα του Αιγαίου, το οποίο κοπιάζουν να επισκιάσουν με δήθεν ιστορικές συμφωνίες που εξασφαλίζουν μονάχα τα συμφέροντα των «συμμάχων».

Η εξάλειψη τον Ελληνισμού δια του διαβόητου μπολιάσματος επιταχύνεται ραγδαία και δεν πρόκειται να σταματήσει ούτε από την υπενθύμιση της fake αντίστασης στον Έβρο, ούτε από την όψιμη φύλαξη των συνόρων.

Η εγκληματικότητα επιεικώς έχει ξεφύγει και αποκλείεται ένας πρώην κνίτης-πασόκος να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

... Αναβάθμιση της διαπλοκής με εκπροσώπους της μέσα στο Μαξίμου για να μην χάνει χρόνο στη διεκπεραίωση, άλωση του κράτους με σφουγγοκωλάριους μαζί με τη μετατροπή της ΝΔ σε άντρο των ορφανών του αρχιερέα της διαπλοκής προς εγκαθίδρυση του μητσοτακικού καθεστώτος και φυσικά μπούκωμα με κρατικό χρήμα μέχρι κορεσμού ώστε οι δημοσιοκάφροι να συνεχίζουν αδιάκοπα το θεάρεστο έργο τους.

Συνεπώς, μόνο με ένα θαύμα θα αποτραπεί το αναμενόμενο εκλογικό θάψιμο.

Κομματάκι δύσκολο...

Κι αν κρίνουμε από τις πρόσφατες κινήσεις των νταβατζήδων, οι οποίοι ανέσυραν τον ΓΑΠ από την αφάνεια, προφανώς μυρίστηκαν κι αυτοί την εκλογική συντριβή που έρχεται και σπεύδουν να πιάσουν στασίδι για την επόμενη μέρα.

Όπου μέσω του... ρυθμιστή ευελπιστούν να χειραγωγήσουν τόσο τον Μητσοτάκη, όσο και τον Τσίπρα, καθώς ούτε αυτός φαίνεται ότι θα καταφέρει να σηκώσει κεφάλι.

Με σκοπό να κλείσουν άνευ οπορτουνιστικών παραφωνιών οι... εκκρεμότητες (Πρέσπες του Αιγαίου, νέα μνημόνια πάνω στα συντρίμμια της κορονοκρίσης, ολοκλήρωση του μπολιάσματος κι ό, τι άλλο ζητήσουν τα αλλοδαπά κοράκια), για να γίνει η Ελλάδα επιτέλους πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο.

Μην σκιάζεστε όμως, σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Διότι παρόλο που θα σας φανεί οξύμωρο, η ΛΕΥΤΕΡΙΑ πλησιάζει!!!

Με εγγυήτριες τις πατριωτικές δυνάμεις.

Οι οποίες, όπως πληροφορούμαστε, είναι διατεθειμένες... μέχρι τέλους, να μπουν ανάχωμα στα νοσηρά σχέδια των εχθρών της πατρίδας.

Είτε από το υπάρχον δεξιό μετερίζι, είτε από νέο εφόσον τις προκαλέσουν προβλήματα τα γνωστά γαλάζια βαρίδια.

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια!!!

Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση!!!