Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

ΑΕΚ: Και ο Θωμάς Μαύρος στους πυλώνες της «Αγιάς Σοφιάς»

«Το απόλυτο είδωλο μίας ολόκληρης γενιάς ΑΕΚτζήδων!» - Δείτε τις φωτογραφίες από το γήπεδο
ΑΕΚ: Και ο Θωμάς Μαύρος στους πυλώνες της «Αγιάς Σοφιάς»

Μετά τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Στέλιο Σεραφείδη, ακόμη ένα κιτρινόμαυρος θρύλος κοσμεί, πλέον, τον έναν από τους τέσσερις πυλώνες του νέου «ναού» της ΑΕΚ, της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena».

Ο λόγος για τον ιστορικό σκόρερ Θωμά Μαύρο, ο οποίος γίνεται ο τέταρτος ηγέτης στην ιστορία της ΑΕΚ, ο οποίος πλέον θα «στηρίζει» το νέο σπίτι της Ένωσης.

«Το απόλυτο είδωλο μίας ολόκληρης γενιάς ΑΕΚτζήδων!

Ο πιο χαρισματικός σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κορυφαίος στην ιστορία της Α’ Εθνικής με 260 γκολ (τα 174 με την ΑΕΚ) σε 501 συμμετοχές!

Τρεις φορές πρώτος σκόρερ της χρονιάς με την ΑΕΚ, ασημένιο παπούτσι στην Ευρώπη το 1979 με 31 γκολ, μέλος της Μικτής Ευρώπης και της Μικτής Κόσμου.

Ο μεγάλος Θωμάς, εκτός από τις καρδιές μας, θα έχει και μόνιμη θέση στην OPAP ARENA, όπως αρμόζει στην προσφορά, στην κλάση και στο μεγαλείο του», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ, παραθετοντας φωτογραφίες από τον τέταρτο πυλώνα με τον Θωμά Μαύρο.

Η σχετική ανάρτηση:

Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .