Σάββατο, Οκτωβρίου 23

Υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Παπανδρέου – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κυβερνάει συνεχώς !

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιώργος Παπανδρέου θα διεκδικήσει την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Τι κίνημα αλλαγής είναι βέβαια το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, του Λοβέρδου, του Βενιζέλου και γενικώς προσώπων και πολιτικών δεκαετιών είναι άλλο θέμα συζήτησης. Πιθανόν καλύτερο όνομα για το σοσιαλιστικό (;;;!!!) κίνημα να ήταν το : Κίνημα Καταψύξεως!

Ποιος είναι όμως ο ΓΑΠ; Γεννήθηκε στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Υπήρξε υπουργός Παιδείας (1988-1989 και 1994-1996)   και Εξωτερικών (1999 -2004 και 2009 – 2010), ενώ υποστήριξε και προώθησε το σχέδιο Ανάν. Τον Ιανουάριο του 2006 εξελέγη Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Τον Οκτώβριο του 2009 εξελέγη Πρωθυπουργός με το κεντρικό σύνθημα ”Λεφτά υπάρχουν”. Αναμενόμενη, λοιπόν, η νίκη του, μιας και στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετίων τα εύκολα λεφτά και η συνθηματολογία χωρίς ουσία κερδίζουν σε κάθε επίπεδο της δημόσιας ζωής. Εν τέλει ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε ότι λεφτά υπάρχουν… στις διεθνείς τράπεζες κι αγορές. Κι έτσι ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός έβαλε την Πατρίδα μας στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ, τα μνημόνια και στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων, ελευθέρων επαγγελματιών και μικροεπιχειρηματιών.


 


3 κόμματα σε 1


 


Ποιος θα περίμενε ότι εν έτη 2021 στην ελληνική πολιτική σκηνή κεντρικό ρόλο θα παίζουν ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου και ο Τσίπρας! Δυστυχώς, το ελληνικό πολιτικό σύστημα ανακυκλώνει τις ίδιες αποτυχημένες στρατηγικές με τα ίδια πρόσωπα.  Δεν διαθέτει άραγε η Ελλάς καθηγητές πανεπιστημίων, τεχνοκράτες, σοβαρούς οικονομολόγους, άξιους δικαστικούς και ανθρώπους του λαού να προσφέρουν και να διοικήσουν αυτή τη χώρα; Αδιαμφισβήτητα και υπάρχουν! Όμως τα διεθνή συμφέροντα και οι ψευδαισθήσεις ενός μεγάλου μέρους του λαού για το ”greek dream”, παραδίδουν την εξουσία στους ”Λεφτά Υπάρχουν”, “Θα σκίσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο”, ”Ελλάδα 2.0”. Σαν χθές μας φαίνεται η εκλογή του ΓΑΠ με 44% το 2009, του Τσίπρα με 36% το 2015 και του Μητσοτάκη με 40% το 2019. Και οι τρεις τους έχουν πολλά κοινά. Ιδεολογικά κινούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς και στηρίζουν τη συνεργασία των νεοφιλευλευθέρων του κέντρου με τη σοσιαλδημοκρατία και με κομμάτια της μαρξιστικής αριστεράς. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν πλέον στο 80% των πολιτικών τους θέσεων κι ας… ”τρώγονται” στα κανάλια και στη βουλή. Και οι τρεις τους υποστηρίζουν στα κοινωνικά ζητήματα το τζαμί στην Αθήνα, το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ακόμη και σε παιδιά 15 ετών, την υποστήριξη των εκφυλιστικών ”Pride”, τον πολυπολιτισμό και τη λύση του δημογραφικού με την αντικατάσταση των Ελλήνων από εκατομμύρια μουσουλμάνων αλλοφύλων μεταναστών. Και τα τρία πρώτα κόμματα έχουν ως στόχο την αποδόμηση του ελληνικού Έθνους και την υποχωρητικότητα στα εθνικά ζητήματα. Ειδικά Μητσοτάκης, Τσίπρας και ΓΑΠ και τα συστήματα που εκπροσωπούν υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την προσφυγή στη Χάγη, τη ΔΔΟ στην Κύπρο και τη λύση του κυπριακού με ένα νέο σχέδιο Ανάν. Άλλωστε, το σημιτικό ΠΑΣΟΚ του ενδοτισμού και της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε διεθνείς οργανισμούς και του μοιράσματος του Αιγαίου με την Τουρκία θα βρίσκεται στην κυβέρνηση είτε κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε και οι δύο μαζί, πάντα με την στήριξη και την εποπτεία του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ). Έτσι, ο νεοέλληνας ψήφισε Σαμαρά για να φύγει ο ΓΑΠ, Τσίπρα για να φύγει ο Σαμαράς, Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας… Κι όμως όλοι τους κυβερνούν μαζί και η Ελλάδα των μνημονίων συνεχώς χρεοκοπεί οικονομικά, απεμπολεί κάθε εθνικό κυριαρχικό της δικαίωμα στο Αιγαίο και τη ΝΑ Μεσόγειο και πτωχεύει πνευματικά και ηθικά στον παγκοσμιοποιημένο πολτό του great reset. Όσο ο ελληνικός λαός δεν επιλέγει σοβαρά και ανεξάρτητα πρόσωπα και πατριωτικές πολιτικές η Ελλάδα δεν θα βγεί από το τούνελ της χρεοκοπίας και του εθνομηδενισμού. Είτε κυβερνούν πρωθυπουργοί του Αμερικανικού κολεγίου είτε της ΚΝΕ.

https://www.eoneolaia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .