Πέμπτη, Οκτωβρίου 7

Δένδιας: "Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην βουλή Κωνσταντίνε. Και εμένα ο πατέρας μου παρευρέθηκε στο Βίτσι..."

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Βασίλης Μαυρέλος

Σικέ και στάχτη στα μάτια η "διαγραφή" Μπογδάνου. Οι Πλεύρηδες και "η σοβαρή Χρυσή Αυγή" είναι στα υπουργεία.
"...Εκεί λοιπόν (σ.σ στο Βίτσι) βρισκόταν επίσης ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στην βόρεια Ελλάδα, κυρία Αντωνίου. Συνεπώς, όταν διαβάζετε κι εσείς κάτι, να το...

διαβάζετε ολόκληρο...", είπε λίγο πριν τον "διαγράψουν" ο "απασφαλισμένος" Μπογδάνος. Τους "έδωσε" κανονικά στην βουλή και "διεγράφη" από την κοινοβουλευτική ομάδα (για την ώρα).
"Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα στην βουλή Κωνσταντίνε. Και εμένα ο πατέρας μου παρευρέθηκε στο Βίτσι...", του απάντησε ο Δένδιας, όταν του ζήτησε εξηγήσεις στους διαδρόμους.
H ακροκεντρώα νεοφιλελεύθερη πολιτική cosa nostra έχει κανόνες. Με πρώτο την ομερτά, τον κώδικα σιωπής. Όποιος αντιλαμβάνεται την έννοια και την σημασία των λέξεων στις παραπάνω προτάσεις, αντιλαμβάνεται και γιατί δεν πρέπει να χαίρεται, να υμνεί και να λιβανίζει ούτε τον Δένδια. Για να μην τον πιάνουν κορόιδο.
Ο Μπογδάνος είναι τύποις πλέον εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και όχι εκτός ΝΔ. Σε διαφορετικό ρόλο τώρα μαζί με άλλους θα "μαζεύει" ακροδεξιούς, πριν ξαναβρεθούν σε μια εκ νέου σύμπραξη όποτε, όπου και αν αυτή χρειαστεί.
Και ο Δένδιας ως υπουργός εξωτερικών θα "μαζεύει" κεντροδεξιούς από την κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους Πλεύρηδες, τους Βορίδηδες, τους αντιπροέδρους Γεωργιάδηδες και τους υπόλοιπους στα υπουργεία, στους Δήμους και στο κράτος.
Και ζήσανε αυτοί καλά... κι εμείς χειρότερα.

 https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/10/blog-post_884.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .