Ανέστης Βλάχος: Τι λέει ο γιος του για το «θρίλερ» με την περιουσία του ηθοποιού

Τι ακριβώς συνέβη με την αδερφή του
Ανέστης Βλάχος: Τι λέει ο γιος του για το «θρίλερ» με την περιουσία του ηθοποιού

Για το αλαλούμ που έχει προκύψει μετά το θάνατο του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου στις 23 Αυγούστου μιλά ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού, Ηρακλής.

Ο κ. Ηρακλής Βλάχος δίνει τη δική του εκδοχή για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια για την περιουσία του Ανέστη Βλάχου.

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου και ξαφνικά με παίρνει η αδελφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα. Ότι πρέπει να βρεθούμε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ πήρε και τον γιο μου, τον Ανέστη, και του έλεγε τα ίδια. Του είπε ότι υπάρχει μια χειρόγραφη διαθήκη, είπε βέβαια 6-7 εκδοχές, δεν θυμόταν ούτε η ίδια. Στην οποία διαθήκη ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτήν, έτσι είπε» αναφέρει ο Ηρακλής Βλάχος.

«Μετά, στην πορεία είπε ότι δεν είναι έτσι, μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Μετά είπε για μία θεία μου που ήταν δήθεν μάρτυρας αλλά μετά και αυτό το πήρε πίσω» συνεχίζει.

«Η διαθήκη ήταν έξω από το μυαλό του πατέρα μου. Αν ο πατέρας μου άφηνε με διαθήκη τα πάντα σε μένα, θα έλεγα ότι δεν το δέχομαι, ότι δεν είναι δίκαιο και θα την έσκιζα. Να πάρουμε ο καθένας ότι λέει ο νόμος» λέει ενοχλημένος.

«Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν απαντάει κανένας. Αν μου φέρουν να δω ότι υπάρχει διαθήκη, τότε θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη» τονίζει και καταλήγει ότι «με την αδερφή μου είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου».

 
 
 
 
 
 
 Newsbeast