Τρίτη, Οκτωβρίου 19

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος» - Δείτε το βίντεο
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρη Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό», όταν αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου, τα οποία έγιναν μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή. «Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής, απαντώντας στους Γρηγόρη Πετράκο και Θεοφανία Παπαθωμά: «Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Το έκλανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί θεωρούσα

ότι κάνω μια δουλειά, λέμε τη γνώμη μας και από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Όμως πραγματικά το έχω πάρει αλλιώς τώρα και από σήμερα θα αλλάξω γιατί πια έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του… δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά – έχω κάνει δύο τρία λάθη για τα οποία έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη- να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Γιώργος Λιάγκας: Οργισμένη απάντηση στη Θεοφανία Παπαθωμά - "Αιδώς Αργείοι"


97,1 χιλ. εγγεγραμμένοι
"Δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά... να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του", δηλώνει ο Γιώργος Λιάγκας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .