Σάββατο, Οκτωβρίου 16

Φωτιά τώρα σε πολυκατοικία στον Κολωνό

Συναγερμός για φωτιά σε πολυκατοικία στον Κολωνό
fotia-kolonos

Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα - Το κτήριο  έχει εκκενωθεί

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτήριο της οδού Πυθοδώρου και βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις με 24 μέλη και 8 πυροσβεστικά οχήματα.

Το κτίριο έχει εκκενωθεί, αλλά η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και οι πυροσβέστες καταβάλουν προσπάθεια να περιορίσουν τις φλόγες για να μην επεκταθούν σε γειτονικά κτίσματα. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Πυθοδώρου στην Αθήνα. Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 8 οχήματα και 24 πυροσβέστες και δύο ειδικά οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι βγήκαν από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Πυθοδώρου στην Αθήνα. Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα καθώς και 2 ειδικά οχήματα.
 
 protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .