Τετάρτη, Οκτωβρίου 13

Ποια είναι η αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν στο ηχητικό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

καρολαιν

Σοκ έχει προκαλέσει, το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή Live News, από την κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100, δύο ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν. Ποια ήταν η αντίδραση της οικογένειας της 20χρονης στο άκουσμα του;

Ο πιλότος, ουρλιάζει και καλά φιμωμένος και ζητάει βοήθεια από την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή ζητάει να του φέρουν ένα ασθενοφόρο για να σώσει τη γυναίκα του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιο πριν από λίγο μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους. (Ακούστε εδώ το ηχητικό).

Αυτή ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν στο ηχητικό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό, την αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού που προκαλεί ανατριχίλα.

«Σχετικά με το κλίμα στην Αλόννησο. Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ, οι δύο γονείς της άτυχης Καρολάιν δεν παρακολουθούν τηλεόραση, δεν γνώριζαν μέχρι αργά τη νύχτα για το συγκεκριμένο ηχητικό. Όμως φίλοι της οικογένειας τους ενημέρωσαν. Κάλεσαν την Σούζαν κι εκείνη τους εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να το ακούσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την αποκάλυψη ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού της, αποφεύγει να βλέπει ελληνική τηλεόραση για να μπορέσει να διατηρήσει την ψυχική ηρεμία της οικογένειάς της», είπε η δημοσιογράφος.

H Daily Mail κάνει έρανο για τη μικρή Λυδία
Η τραγική κατάληξη της Κάρολαϊν από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει συγκλονίσει τα μέσα ενημέρωσης στη Μ. Βρετανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Daily Mail πραγματοποιεί online έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μικρή Λυδία.

Λίγο αφού πάρθηκε η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας, η Daily Mail αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το συγκεκριμένο μέσο ασχολήθηκε εκτενώς με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά από την πρώτη στιγμή και έτσι έχει προσεγγίσει και τον πατέρα της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος πριν λίγο καιρό παραχώρησε συνέντευξη.

Μέχρι τώρα, από τον έρανο που γίνεται, έχουν μαζευτεί 10.000 λίρες δηλαδή περίπου 13.000 ευρώ.

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .