Τετάρτη, Οκτωβρίου 20

Γιάννης Ζουγανέλης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Όποιος κάνει ο,τιδήποτε βίαιο πρέπει να υποστεί τις συνέπειες»

Καταγραφή1

Με ευθύτητα και ειλικρίνεια τοποθετήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας ότι δεν δέχεται ότι είναι ασθενείς και ότι δεν κατανοεί από που πηγάζει αυτή τους η συμπεριφορά.

«Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες» τονίζει ο ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι. Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος. Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει» συνεχίζει.

«Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στην ωραία συμπεριφορά. Το άλλο δεν μπορώ να το κατανοήσω» κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%96%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%a6%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .