Σάββατο, Οκτωβρίου 30

Η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ…

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ! !

ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Πόσο υποτακτικός πια ο Κυριάκος Μητσοτάκης που υποδέχθηκε την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στο Μέγαρο Μαξίμου, μιλώντας στην μητρική του γλώσσα δηλαδή στα Γερμανικά, στην τελευταία της επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. 

Μετά το τέλος της συνάντησης, ούτε λίγο ούτε πολύ την ευχαρίστησε για το γεγονός ότι «η σημερινή Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίσατε την τελευταία δεκαετία», ενώ γλύφοντας την γριά Πατρόνα υποστήριξε πως

η Γερμανίδα καγκελάριος «υπήρξε η φωνή της λογικής και της σταθερότητας», ενώ κατάληξε στ’ ότι «η Ελλάδα ωρίμασε» μέσα από τα Μνημόνια!

Μάλιστα, την ευχαρίστησε για τα όσα έκανε για την Ελλάδα «σας αποχαιρετώ με σεβασμό, η Αθήνα σας περιμένει πάντα ως φίλη», μιλώντας εκ του ασφαλούς ως το καλύτερο “πιόνι” της, φυσικά χωρίς να ρωτήσει τους πεινασμένους και νεόφτωχους Έλληνες εάν θέλουν να ξανά δουν αυτή και τα μνημόνια της 

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .