Τετάρτη, Οκτωβρίου 20

Καραμανλής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για διόδια στην Αθήνα


O υπουργός μεταφορών προανήγγειλε τη σταδιακή διεύρυνση των ορίων του μικρού δακτυλίου

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν διόδια στην Αθήνα και συγκεκριμένα για την είσοδο στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Όπως είπε ο ίδιος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυβέρνηση σταδιακά θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού στον Σκάι, ο δακτύλιος θα αρχίσει να λειτουργεί στις 25 Οκτωβρίου 2021, όπως έχει ανακοινωθεί, ενώ ελεύθερα θα κινούνται τα υβριδικά οχήματα και τα οχήματα euro 6.

Ακόμη, επισήμανε ότι θα υπάρξει μείωση άνω του 50% στις άδειες που είχαν δοθεί μέχρι τώρα για ελεύθερη μετακίνηση στον δακτύλιο.

Παράλληλα, ο υπουργός μεταφορών προανήγγειλε τη σταδιακή διεύρυνση των ορίων του μικρού δακτυλίου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ΜΜΜ ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι ήδη γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων, ενώ ανέφερε ότι «βρισκόμαστε ακόμη σε ένα στάδιο προσαρμογής».


https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/ellada/karamanlis-anichto-to-endechomeno-gia-diodia-stin-athina/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .