ΚΑΜΠΟΥΛ το κέντρο της Αθήνας-Ισλαμικές περιπολίες μέρα μεσημέρι στο «κατεχόμενο» κέντρο


Ο Ισλαμικός νόμος έφτασε και στην χώρα μας, εξέλιξη αναπόφευκτη, για την οποία κάποιοι προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια αφού τα βλέπαμε να γίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου υπάρχουν ισχυρές Ισλαμικές κοινότητες. 
Τα κανάλια τώρα παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους αλλά εδώ και χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να σιγοντάρουν τον εποικισμό της χώρας.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τους ίδιους τους κατοίκους του κέντρου και συγκεκριμένα του πολύπαθου έκτου δημοτικού διαμερίσματος, ομάδα ατόμων που αυτοαποκαλείται «ισλαμική αστυνομία» περιπολεί, τους δρόμους και τις γειτονιές προκειμένου να εξασφαλίζουν την τήρηση των ισλαμικών νόμων της Σαρίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον 4 φορές την τελευταία δεκαετία έχουν κληθεί οι Αρχές να ανακόψουν την δράση φανατικών σουνιτών, οι οποίοι επιχειρούν να δημιουργήσουν την ισλαμική αστυνομία «μουταουίν» για να «τιμωρήσουν» γυναίκες.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ήδη από το 2012, έγιναν «περίπολοι» μουσουλμάνων αλλοδαπών στην Ομόνοια, τον Κολωνό, την Κυψέλη και τον Άγιο Παντελεήμονα και διαπιστώθηκε πως ορισμένοι ήταν από το Μπανγκλαντές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάλογες εικόνες εκτυλίχθηκαν και το 2017 στην πλατεία Κολιάτσου όταν ομάδα της ΟΠΚΕ συνέλαβε ομάδα από το Μπανγκλαντές ηλικίας 25 έως 60 ετών που φέρονται να συμμετείχαν σε ξυλοδαρμούς γυναικών επειδή δεν ντύνονταν με τον προσήκοντα για αυτούς τρόπο.

Επίσης, τον Μάιο του 2021 ξυλοκοπήθηκε μία γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα για το ντύσιμό της.

Δείτε το ρεπορτάζ! Ο πρόεδρος της μουσουλμανική κοινότητας στην Ελλάδα προσπάθησε να σώσει τα πράγματα, ισχυριζόμενος λανθασμένα πως ο νόμος της Σαρίας δεν έχει σχέση με όσα γίνονται. Αλλά εμείς ξέρουμε καλά τι σημαίνει Σαρία. Καλώς τα δεχτήκαμε λοιπόν στις άλλοτε όμορφες μεσοαστικές γειτονιές της Αθήνας που έχουν μετατραπεί σε γκέτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.megatv.com?p=518667