Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

«Με έστελνε στο ίδρυμα και δεν τη συγχώρησα»

«Με έστελνε στο ίδρυμα και δεν τη συγχώρησα»

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής ο νεαρός, που παρουσιάστηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ότι σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

«Τσακωνόμασταν με τη μάνα μου εδώ και καιρό. Δεν μπορούσα να της συγχωρήσω ότι ήμουν το μοναδικό παιδί που με έστειλε στο ίδρυμα. Δεν κατάλαβα ότι τη σκότωσα - απλώς νόμιζα ότι την είχα τραυματίσει πάνω στον καβγά που είχαμε. Μετά έμαθα ότι είχε πεθάνει», φέρεται να είπε στους

αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση από την πρώτη στιγμή.

Όπως προβλέπεται από τον νόμο, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και στη συνέχεια συνελήφθη. Ο νεαρός εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια ένα μαχαίρι που βρήκαν μέσα στο σπίτι της οδού Βεροίας, για να επιβεβαιώσουν αν όντως ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας. 

https://www.zougla.gr/greece/article/me-estelne-sto-idrima-ke-den-ti-sigxorisa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .