Πέμπτη, Οκτωβρίου 28

Η στιγμή που οι Ρομά επιτέθηκαν στους πυροσβέστες στο Σχιστό

Η στιγμή που οι Ρομά επιτέθηκαν στους πυροσβέστες στο Σχιστό
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη χθεσινή επίθεση που δέχθηκε πυροσβεστικό όχημα στην περιοχή του Σχιστού δημοσίευσε στο twitter του ο δημοσιογράφος Μάνος Μεϊμαράκης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μια ομάδα νεαρών Ρομά επιτέθηκαν απρόκλητα σε πυροσβεστικό όχημα έξω από το hotspot μεταναστών στο Σχιστό, γρονθοκόπησαν και λήστεψαν τους δύο πυροσβέστες

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μια ομάδα νεαρών Ρομά επιτέθηκαν απρόκλητα σε πυροσβεστικό όχημα έξω από το hotspot μεταναστών στο Σχιστό, γρονθοκόπησαν και λήστεψαν τους δύο πυροσβέστες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν το όχημα ήταν σταματημένο σε φανάρι περιοχής του Σχιστού. Οι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να χτυπούν με μανία τους πυροσβέστες. Ένα από τα θύματα της επίθεσης μάλιστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια χρειάστηκε να διακομισθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Προτού τραπούν σε φυγή οι δράστες, αφαίρεσαν από το όχημα εξοπλισμό και ασυρμάτους καθώς και χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών.

 https://www.zougla.gr/greece/article/i-stigmi-pou-i-roma-epite8ikan-stous-pirosvestes-sto-sxisto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .