Στάθης Αγγελόπουλος για τον κορωνοϊό: «Φοβήθηκα πάρα πολύ, όλη μου η ζωή πέρασε μπροστά από τα μάτια μου»

aggelopoulos

Ο τραγουδιστής μιλάει για τον κορωνοϊό, την δύσκολη περίοδο που πέρασε στο νοσοκομείο και την οικογένειά του που του έστειλε δύναμη

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε σε συνέντευξή του ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε, καθώς νόσησε με κορωνοϊό και εξήγησε πως χρειάστηκε να παραμείνει για 13 ημέρες στη ΜΕΘ.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ο οργανισμός του άργησε πολύ να επιστρέψει σε μία υγιή κατάσταση, καθώς είχε αποδυναμωθεί εντελώς. Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε πως έκανε φυσιοθεραπείες για σχεδόν δύο μήνες, σε συνδυασμό με καλή διατροφή, για να μπορέσει να επανέλθει.

«Βγήκα 11 κιλά λιγότερος από την εντατική. Βλέπεις τον εαυτό σου και σε πιάνει κατάθλιψη. Φοβήθηκα πάρα πολύ τις πρώτες ώρες, όλη μου η ζωή περνούσε μπροστά από τα μάτια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf8asm4d782h-st)


«Τις πρώτες 48 ώρες έκλαιγα. Φοβήθηκα πάρα πολύ για την ζωή μου. Τελικά, τα κατάφερα, ήμουν τυχερός», συμπληρώνει. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή, που οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους να είναι έτοιμοι για το μοιραίο.

Στην συνέχεια εξήγησε πως αυτό που του έδωσε δύναμη ήταν το μήνυμα της μητέρας της κόρης του. «Αναθεώρησα πολλά για την ζωή μου, είπα ότι τώρα θα κοιτάξω τον Στάθη και θα είμαι κοντά στα παιδιά μου», ανέφερε.Protothema.gr