Νικόλ Σέρζινγκερ: «Ακροβατικές επιδείξεις» πάνω στο κύμα - Δείτε φωτογραφίες

scherzinger34

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Pussycat Dolls μοιράστηκε με το κοινό της μερικές εντυπωσιακές λήψεις, μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο - Απέδειξε πόσο γυμνασμένη είναι

Τις γυμναστικές της ικανότητες έδειξε η Νικόλ Σέρζινγκερ στο κοινό της μέσα από τις νέες της φωτογραφίες στο Instagram.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος Pussycat Dolls μοιράστηκε με το κοινό της μερικές εντυπωσιακές λήψεις, μπροστά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών, όπου φοράει ένα μικροσκοπικό, σέξι μαγιό και κάνει κατακόρυφο, δοκιμάζοντας επίσης, τα ανοίγματά της στην άμμο.  Όπως φαίνεται, διαθέτει εξαιρετική ισορροπία. 

nikol2

nikol4


Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, η Νικόλ Σέρζινγκερ έγραψε: «Η ισορροπία δεν είναι κάτι που μπορείς να βρεις, είναι κάτι που δημιουργείς».

nikol3

Έπειτα, συνέχισε το ρητό της μέσα από ένα insta story. «Η ισορροπία είναι το κλειδί για τα πάντα», έγραψε πάνω σε μία φωτογραφία, που την δείχνει να κάνει κατακόρυφο μπροστά στην θάλασσα.

nicole


Τέλος, ανάρτησε και μία πιο «φυσιολογική» λήψη, ξαπλωμένη μπροστά στο κύμα, δείχνοντας στους θαυμαστές της τις εκρηκτικές καμπύλες της.  «Και καμιά φορά καταλήγει έτσι. Αφήνεις τα κύματα να σε οδηγήσουν όπου εκείνα θέλουν», έγραψε.

nicole2Protothema.gr