Έκλεψαν το φουσκωτό του Βαρουφάκη από την Αίγινα

giannisvaroufakis

Τι λένε στο protothema.gr συνεργάτες του - Είναι η τρίτη κλοπή φουσκωτού τους τελευταίους μήνες από το νησί

Δυο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους αναζητούν οι αρχές ως τους υπαίτιους της κλοπής της φουσκωτής βάρκας του Γιάνη Βαρουφάκη από την Αίγινα ξημερώματα Κυριακής.

Ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 κατήγγειλε στις αρχές το συμβάν ενώ σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου είναι η τρίτη κλοπή φουσκωτού τους τελευταίους μήνες από το νησί της Αίγινας. Η φουσκωτή βάρκα, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βαρουφάκη οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr ήταν 5,87 μέτρων και την είχε εδώ και 27 χρόνια.

Σύμφωνα με το saronicmagazine, στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε κλαπεί ένα σκάφος με την ονομασία DIMI που είχε μηχανή 60 ίππων, από την πλωτή προβλήτα 6 όπου ήταν δεμένο στο λιμάνι της Αίγινας, ενώ ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί στις αρχές Αυγούστου πάλι στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράση των δυο επιτήδειων έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας το υλικό των οποίων εξετάζεται από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές του νησιού οι οποίες ερευνούν την υπόθεση κλοπής και της φουσκωτής βάρκας του κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

 Protothema.gr