Πέμπτη, Οκτωβρίου 14

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομππή «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να θέλει να φέρει τον καλεσμένο του σε δύσκολη θέση, απέφυγε να αναφερθεί στα προσωπικά του, ρωτώντας ωστόσο για τους λόγους που ώθησαν τον Κρατερό

Κατσούλη να απομακρυνθεί από την πρωινή ζώνη του Star.

«Εγώ από το Πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα. Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ», είπε για την αποχώρησή του και πρόσθεσε: «Πρωινό δεν θα ξαναέκανα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ».

.ilovestyle.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .