Τετάρτη, Οκτωβρίου 6

Μιλούν για αρχηγική εμφάνιση του δικηγόρου του συγκροτήματος νταβατζήδων της Ελλάδας...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ !

Έτσι βολεύει το δουλικό πολιτικό σύστημα... Πρέπει να επέλθει εκτόνωση της λαϊκής οργής για τον κανακάρη του αρχιερέα της αποσταCiaς, να είναι αρεστός στη Νατοϊκή αριστερά του Τσίπρα, να φαίνεται "πατριώτης" και φυσικά να έχει αποφασίσει η στοά... Έτσι να μπορεί να ηγηθεί μιας "εθνικής ενότητας" κυβέρνησης για να...

μας ξανασώσουν! Μία ακόμη "έξυπνη ντρίπλα" του κεφαλαίου...

Να θυμηθούμε τι έλεγε ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: Ο Χαρρυ Κλυνν κάνει ρόμπα τον νέο Τοτόμη και τις στοές του

Σήμερα: ΒΙΝΤΕΟ! Η ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Δένδια στην Βουλή...

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/10/blog-post_551.html#more
Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ στην Ελλάδα είναι "δημοκράτης", "καραμανλικός" και πολεμάει την ακροδεξιά. Σας το λέει κι η ζαία Marka2 στο twitter.
Ο Μητσοτάκης με υπουργούς Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλέυρη είναι κι αυτός "αντιφασίστας". Να τα λέμε αυτά.
Έχουμε και τον άλλο μέγα "αντιφασίστα", τον Τσίπρα, που η "αντιφασιστική" Χούντα έκανε ζάμπλουτο τον πατέρα του κι ο γεωγράφος τον παρουσίαζε ως αντιστασιακό.
Έρχεται "αντιφασιστική" συγκυβέρνηση για τις Πρέσπες του Αιγαίου με τσόντα την "αντιφασίστρια" Φώφη. Έχουμε να "φάμε" νεοφιλελέυθερο "αντιφασισμό", που θα είναι όλος δικός μας. Ιθύνων νους του "αντιφασιστικού" μετώπου είναι ο εξέχων "αντιφασίστας" Pyatt. Τα μπολιασμένα ΚΝΑΤ θα δέρνουν όποιους δεν προλαβαίνουν να δείρουν τα ΜΑΤ.
Ι. Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .