Πέμπτη, Οκτωβρίου 21

Ελβετία: Προετοιμάζεται για πιθανή ενεργειακή κατάρρευση τον χειμώνα

Στα πρόθυρα ενεργειακού μπλακ άουτ βρίσκεται η Ελβετία, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (16/10), γι’ αυτό προετοιμάζει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας.
Κατά τη χειμερινή περίοδο 2021-2022, η Ελβετία μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλους τους καταναλωτές της και σε αυτό το πλαίσιο, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να στείλει ειδοποιήσεις σε 30.000 επιχειρήσεις, ώστε να είναι έτοιμες να μειώσουν την κατανάλωση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «NZZ am Sonntag», η Ελβετία δεν έχει πρακτικά καμία ασφάλεια σε περίπτωση ενός βαρέος χειμώνα.
Η αποτυχία οποιουδήποτε από τους μεγάλους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής μπορεί να προκαλέσει εθνική διακοπή ρεύματος για δύο ημέρες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου υψηλής ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

 https://katohika.gr/diethni/elvetia-proetoimazetai-gia-pithani-energeiaki-katarrefsi-ton-cheimona/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .