Πέμπτη, Οκτωβρίου 28

Ο “ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” ΚΑΛΕΙ ΤΗ “ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ… ΟΔΗΓΙΕΣ! Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΒΙΑΣΤΗ” ΣΤΟΝ “ΒΙΑΣΜΕΝΟ”

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

ωβν

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα το απόγευμα: Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Απόψε, ανήμερα της Εθνικής επετείου, έρχεται στην Ελλάδα η φόνισσα χιλιάδων Ελλήνων Αγκελα Μέρκελ σε μία συμβολική επίσκεψη, ίσως για να θυμίσει στους Έλληνες ότι μπορεί να έσωσαν το Έθνος από τους φασίστες Ιταλούς και Γερμανούς αλλά υποδουλώθηκαν από τους οικονομικούς “Χίτλερ”.

Πρόκειται για την στερνή εμφάνιση του “βιαστή”  ενώπιον του “βιασμένου” επί 11 σερί χρόνια. Θυμίζει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης αφού ο Πρωθυπουργός της χώρας που καταστράφηκε για δεκαετίες κάλεσε την Μέρκελ για να δει τις στάχτες που άφησε η πολιτική της.

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, πέθαναν ή αυτοκτόνησαν ως απόρροια της πολιτικής που επέβαλε αυτή η μπαμπόγρια, η οποία θα μας συντροφεύει για 94(!!) χρόνια ακόμα.

Και μπορεί να επιχείρησε γελοιωδώς να παραδέχτηκε ότι «η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της ως καγκελάριος ήταν όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους πολίτες στην Ελλάδα», είναι αργά πια για δάκρυα για την χώρα που γύρισε στα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του ’50.

Καλώς να ορίσει λοιπόν, ας πει ό,τι έχει να πει και να πάει στο διάβολο για πάντα!!!

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%a9%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%9f%ce%a5%ce%9b/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .