Καταγγελία αναγνώστη μας: “Φοβάμαι για την κόρη μου. Στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, δεν μας θέλουν εμάς τους Έλληνες.”

Pire-fotia-to-til-kentro-1 (1)

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

“Γεια σου αγαπητέ φίλε Στέφανε

Ήρθα στην Αθήνα από τη Ζάκυνθο με την κόρη μου να της βρω σπίτι για να σπουδάσει. Είχα αφήσει το αυτοκίνητο στην Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας και όταν επέστρεψα είδα σπασμένο το τζάμι και είχανε πάρει το σάκο της κόρης μου με όλα της τα έγγραφα και μία τεράστια βαλίτσα με όλα της τα ρούχα. Με τι καρδιά θα αφήσω εγώ ένα 18χρονο κορίτσι να σπουδάσει σε μία τέτοια πόλη η οποία είναι τελείως απροστάτευτη και γεμάτη εγκληματίες και κλέφτες και απατεώνες. Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία που έκανε η κόρη μου στην καινούργια της ζωή. Ζούμε σε ένα κράτος που η μιση αστυνομία προστατεύει αυτά τα καθάρματα που μας κυβερνάνε μας εκβιάζουν και μας απειλούνε. Οι άλλοι μισοί ελέγχουν μπας και μπει σε κάνα εστιατόριο κανένας ανεμβολιαστος και φάει κανένα σουβλάκι. Μήπως θα έπρεπε να στείλω το παιδί μου στο εξωτερικό να σπουδάσει? Στην Ελλάδα στην πατρίδα μας δεν μας θέλουν εμάς τους Έλληνες.
Μας έχουνε δώσει πελάτες στους εγκληματίες τους κακοποιούς και τους λαθρομετανάστες. Κατήγγειλε το σε παρακαλώ και αν νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο κάνε ένα ρεπορτάζ για αυτό το θέμα. Όλο το σώμα της δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι συνένοχοι σε αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας.
Άλλες δύο φορές που κατέβηκα από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα πάλι μου σπάσαν το ίδιο τζαμάκι αλλά ευτυχώς τότε δεν είχα κάτι πολύτιμο. Και να πω ότι έχω κανένα ακριβό αυτοκίνητο ένα παλιό toyota auris έχω. Άλλη μία φορά μου πήραν στο ΜΕΤΡΟ από το αεροδρόμιο για Σύνταγμα μέσα από το τσαντάκι μου τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ. Και στην Ομόνοια από τα χέρια μου μου πήραν το κινητό μου. Όλα αυτά στην πατρίδα μου στην πρωτεύουσα στο ιστορικό της κέντρο που έπρεπε να είναι η καλύτερη φυλασσόμενη περιοχή της Ελλάδος.
Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο λόγω επαγγελματος, ποτέ και πουθενά δεν αισθάνθηκα κίνδυνο όπως αισθάνομαι όταν κυκλοφορώ στην πρωτεύουσα της πατρίδας μας.
Γκ. Εμμανουηλ
Ζάκυνθος
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και να σε έχει καλά Ο Θεός φίλε γιατί είσαι από τους λίγους που τα έχει βάλει με αυτό το βρωμερό σύστημα και κατεστημένο.”

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%a6%ce%bf%ce%b2%ce%ac%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/