Παρασκευή, Οκτωβρίου 8

Γρήγορες και εύκολες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου

Γρήγορες και εύκολες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου

Η ζωή σου μπορεί να γίνει καλύτερη πιο απλά απ’ ό,τι φαντάζεσαι – και μάλιστα αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο!

Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο; Πολλές φορές σκεφτόμαστε μεγάλες και μακρόπνοες αλλαγές που απαιτούν βάθος χρόνου, μπορεί όμως τη διαφορά να την φέρει κάτι υπερβολικά απλό, αρκεί, φυσικά, να το πάρεις απόφαση. Υπάρχουν αλλαγές, τόσο γρήγορες

και εύκολες, που, πραγματικά, θα μείνεις με την απορία γιατί τόσο καιρό δεν τις είχες εφαρμόσει. Διάβασε κάποιες ιδέες για πράγματα που έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις, ακόμη και σε μερικά λεπτά, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής σου.
 

Κοιμήσου περισσότερες ώρες


Πόσες φορές, ξυπνώντας κουρασμένος, σκέφτεσαι ότι το επόμενο βράδυ θα πέσεις στο κρεβάτι λίγο νωρίτερα για να χορτάσεις περισσότερο ύπνο; Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνεις ποτέ, όμως, μήπως ήρθε η ώρα, τελικά, να το εφαρμόσεις; Ακόμη και μία ώρα μπορεί να κάνει τη διαφορά… Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι η βελτίωση του ύπνου σου μπορεί να έχει θετική επίδραση τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική σου υγεία και ίσως έχει έρθει η ώρα να πεις “ναι” σ’ αυτή τη μικρή αλλαγή, τα αποτελέσματα της οποίας θα αντιληφθείς ακόμη και σε μία μόλις μέρα. Δεν σε παίρνει εύκολα ο ύπνος; Μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή που μπορεί να σε βοηθήσει είναι να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή στο κινητό σου με χαλαρωτικούς ήχους ή καθοδηγούμενο διαλογισμό. Θα έχεις χαλαρώσει μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά!



Βελτίωσε τη διατροφή σου
 

Είναι κάτι που, επίσης, έχεις σκεφτεί πολλές φορές, όμως οι υποχρεώσεις, το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας δε σε αφήνουν να το οργανώσεις όπως επιθυμείς. Και όμως, είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις, αρκεί να κάνεις την αρχή. Μία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ με μία διαφορετική λίστα για τα ψώνια σου, με έμφαση σε πιο υγιεινές επιλογές, μπορεί να είναι το ξεκίνημα σε αυτή τη νέα σου προσπάθεια. Απόφυγε τα υπερβολικά επεξεργασμένα τρόφιμα, περιόρισε το κόκκινο κρέας, βάλε στη διατροφή σου περισσότερα φρούτα και λαχανικά και πίνε περισσότερο νερό. Η πιο εύκολη αλλαγή; Βάλε στο τραπέζι της κουζίνας ένα καλάθι με φρούτα κι ένα βάζο με ξηρούς καρπούς, ώστε τα υγιεινά σνακ να είναι εύκολα προσβάσιμα και όχι κρυμμένα μέσα σε ντουλάπια, όπου υπάρχουν κι άλλοι «πειρασμοί». Περιόρισε ακόμη τον καφέ και τα αναψυκτικά και βρες χρόνο μέσα στην ημέρα για μικρά και ισορροπημένα γεύματα. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι η ευεξία που νιώθεις μετά από αυτή την αλλαγή δεν είναι καθόλου τυχαία.
 

Γυμνάσου για …7 μόλις λεπτά


Παραπονιέσαι πως είσαι κουρασμένος, πως βαριέσαι ή πως δεν έχεις χρόνο για καθημερινή γυμναστική. Μήπως για αρχή έχεις διαθέσιμα μόλις 7 λεπτά; Και αν ναι, μπορεί ένα τόσο σύντομο πρόγραμμα εκγύμνασης να έχει αποτέλεσμα στο σώμα σου; Και όμως μπορεί! Το περίφημο “workout των 7 λεπτών” είναι ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από το ινστιτούτο “The Human Performance” και, ουσιαστικά, συνδυάζει το ΗΙΙΤ (υψηλής έντασης διαλειμματική άσκηση) με το bodyweight training (άσκηση με το βάρος του σώματος), επιτρέποντάς σου μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να γυμνάσεις όλο σου το σώμα και να το δεις να αλλάζει μέρα με τη μέρα. Όσοι το έχουν δοκιμάσει πίνουν νερό στο όνομά του, έτσι δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις την προσπάθεια ώστε να δεις την ενέργειά σου να απογειώνεται, εκεί που δεν το περιμένεις.



Δώσε χρόνο αποκλειστικά στον εαυτό σου
 

Όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα σου, το να βρίσκεις χρόνο αποκλειστικά για τον εαυτό σου είναι κάτι πολύτιμο που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ. Προσπάθησε, λοιπόν, να εντάξεις μέσα στην ημέρα σου, ακόμη και αργά το βράδυ, χρόνο γι’ αυτά που αγαπάς. Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο, δες κάτι που σου αρέσει σε κάποια πλατφόρμα streaming, οργάνωσε τις φωτογραφίες του καλοκαιριού ή, απλά, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο χωρίς να βιάζεσαι. Πιστεύεις πως δεν έχεις χρόνο για να διαβάσεις ένα βιβλίο μέσα στη μέρα σου; Κατέβασε στο κινητό σου το audiobook και άφησε τον αφηγητή να σου το εξιστορήσει όσο οδηγείς για τη δουλειά. Μην ξεχνάς πως, μόνο περνώντας χρόνο κάνοντας αυτό που σου αρέσει μπορείς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου καλύτερα, να αυτοπροσδιοριστείς και να θέσεις τους στόχους σου.


Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου
 

Από τα παραπάνω μπορείς να αντιληφθείς πως, τελικά, μπορείς να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου πιο εύκολα αλλά και πιο γρήγορα απ’ ό,τι νόμιζες. Ακόμη και αν κάτι που θέλεις απαιτεί χρήματα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να μην έχεις διαθέσιμα, υπάρχουν λύσεις εξίσου γρήγορες και αποτελεσματικές. Το Fast Loan είναι ένα δανειακό προϊόν με χαρακτηριστικά που ίσως δεν ήξερες ότι υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία: ταχύτητα, απλότητα, αμεσότητα και διάθεση on και off line.
 

Πρόκειται για ένα δάνειο που θα λάβεις ταχύτατα, καθώς η ολοκλήρωση της διαδικασίας από την αίτηση έως και την εκταμίευση διαρκεί μόλις 5 λεπτά. Είναι διαθέσιμο τόσο από το κινητό, για πρώτη φορά μέσω του Eurobank Mobile App, οποιαδήποτε στιγμή όπου και αν βρίσκεσαι, όσο και από τον υπολογιστή μέσω του e-Banking και από την άνεση του δικού του χώρου 24/7/365. Επιπλέον, μπορείς να το αποκτήσεις σε ένα κατάστημα Eurobank, κλείνοντας ραντεβού για εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή.
 

Μπορείς να ζητήσεις ποσό έως και 5.000 ευρώ και να το αποκτήσεις με διάρκεια αποπληρωμής που μπορεί να φτάσει έως και τους 60 μήνες. Επιπρόσθετα, σου προσφέρεται ευελιξία στην αποπληρωμή του, καθώς μπορείς να διαμορφώσεις ο ίδιος τη μηνιαία σου δόση, επιλέγοντας το ποσό και τη διάρκειά του, ενώ μπορείς να εξοφλήσεις όλο το υπόλοιπο του δανείου ή ένα μέρος του οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιβάρυνση. Τέλος, προβλέπεται δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για όλο το ποσό του δανείου σε περίπτωση σοβαρού γεγονότος από ατύχημα ή ασθένεια.
 

Ένα δάνειο δεν θα πρέπει να σου δημιουργεί το άγχος πως θα χάσεις χρόνο με δύσκολες και γραφειοκρατικές διαδικασίες – και το Fast Loan το καταφέρνει, αφήνοντάς σου ελεύθερο χρόνο για να αλλάξεις τη ζωή σου με όποιον άλλο τρόπο σου ταιριάζει!

 https://www.zougla.gr/fitness/article/grigores-ke-efkoles-alages-pou-8a-veltiosoun-ti-zoi-sou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .