Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ – ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

kideia1

Η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην αγκαλιά των γονιών της. Πλήθος κόσμου τη συνόδευσε ως την τελευταία κατοικία της με την οικογένειά της να είναι συντετριμένη.

Η εικόνα των παιδιών της και του συζύγου της τα λέει όλα. Στην είσοδο του Α’ νεκροταφείου η οικογένειά της είχε την ευκαιρία να της δώσει και το τελευταίο φιλί, αφού άνοιξαν το φέρετρο για να την αποχαιρετήσουν.

Στη συνέχεια, σε μια εκκωφαντική σιωπή, η σορός της αγκαλιάστηκε από την αττική γή.

Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ταφή της σορού της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Α' Νεκροταφείο, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

kideia

https://www.makeleio.gr/uncategorized/%ce%a3%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%91%ce%93%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%a9%ce%9d-%ce%93%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%a9%ce%9d-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%97-%ce%a6%ce%a9%ce%a6%ce%97-%ce%93%ce%95%ce%9d%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .