Κυριακή, Οκτωβρίου 3

Απίστευτο βίντεο με διάσωση γάτας από κολόνα της ΔΕΗ

Δεν μπορούσε να κατέβει

Απίστευτο βίντεο με διάσωση γάτας από κολόνα της ΔΕΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στη Σπάρτη. Κινητοποιήθηκαν άνδρες της πυροσβεστικής και της ΔΕΗ για να σώσουν μία γάτα που σκαρφάλωσε στην κορυφή κολόνας ηλεκτρισμού και δεν μπορούσε να κατέβει…

Σε πρώτη φάση η επιχείρηση διάσωσης της γάτας στη Σπάρτη δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα ανέλκυσης του καλαθιού στο όχημα της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το Flynews, ούτε η δεύτερη επιχείρηση διάσωσης του συμπαθέστατου τετράποδου πέτυχε, αφού η γάτα είχε… άλλη άποψη.

Δείτε το σουρεαλιστικό βίντεο:


Συγκινητικό: Σκυλίτσα υιοθέτησε ορφανό γατάκι

Η σκυλίτσα έσωσε τη ζωή ενός νεογέννητου ορφανού γατιού, και ανέλαβε την φροντίδα και την προστασία του, αποδεικνύοντας ότι το ένστικτο της μητρότητας είναι πάνω από όλα, ανεξαρτήτως είδους.

Η Λούσι -όπως λένε τη σκυλίτσα- έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή ενός νεογέννητου γατιού, μουδιασμένου από το κρύο με τη ζεστασιά της. Παράλληλα, διαβάστε για τη σκυλίτσα που πέταξαν στα σκουπίδια.

Το γατάκι βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών παγωμένο, ενώ δεν έδειχνε πια σημάδια ζωής.
Η ιδιοκτήτρια της Λούσι, αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο έδωσε το μωρό στη σκυλίτσα της μήπως μπορέσει να το ζεστάνει. Η σκυλίτσα όχι μόνο το δέχτηκε, αλλά άρχισε να το φροντίζει τόσο επιμελώς που το επανέφερε πίσω στη ζωή.

Η "θετή μητέρα" πλέον δεν αφήνει λεπτό το μωρό και το φροντίζει σαν να ήταν δικό της.

Σύμφωνα με την Οξάνα, την ιδιοκτήτριά της Λούσι, η σκυλίτσα είναι στειρωμένη και δεν έχει γεννήσει ποτέ, οπότε την εξέπληξε το γεγονός ότι έχει τόσο έντονο μητρικό ένστικτο.
Όμως όπως αναφέρει, πριν από έναν χρόνο, η Λούσι είχε βρει άλλο ένα γατάκι το οποίο επίσης προστάτεψε και φρόντισε.
Όπως φαίνεται, αυτός ο σκύλος είναι ένας αληθινός προστάτης, για ορφανά που χρειάζονται βοήθεια.

Δείτε το συγκινητικό video παρακάτω:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .