Σάββατο, Οκτωβρίου 30

Τους τρομάζει ο Κασιδιάρης. Εξωφρενικά μέτρα καταστολής της φωνής του. Ο Κουτσούμπας, απολαμβάνει το ρόλεξ του


October 

Όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τον περιορισμό που είχε επιβληθεί στις επαφές του, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε τον τρόπο να προβεί σε νέο διάγγελμα μέσα από το κελί του στις φυλακές Δομοκού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με ολική απαγόρευση επικοινωνίας εκτός φυλακών!

Πιο συγκεκριμένα, ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης, παραβίασε στις 24 Οκτωβρίου την απόφαση που είχε ληφθεί να επικοινωνεί μόνο με τους οικείους του και μόνο για οικογενειακά θέματα, καθώς, από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, εντόπισαν

να έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο νέο διάγγελμά του, στο οποίο, μάλιστα, σχολίαζε και την απόφαση για τον περιορισμό των διαγγελμάτων του μέσω των τηλεφώνων της φυλακής.

Ποινικός έλεγχος και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Ως εκ τούτου, παραγγέλθηκε πειθαρχικός έλεγχος, ο οποίος απέδειξε τα παραπάνω, με αποτέλεσμα ο Κασιδιάρης να κινδυνεύει να χάσει οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία με τους οικείους του. Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ του Open, αναμένεται να ασκηθεί ποινικός έλεγχος και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού.

Θυμίζουμε πως στις 7 Οκτωβρίου, έπειτα από αλλεπάλληλα διαγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, το Συμβούλιο των Φυλακών, αποφάσισε τον έλεγχο του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους. Έτσι, στην περίπτωση που παρατηρούνταν οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον έπεφτε στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυπτόταν ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων, τότε θα διακοπτόταν αμέσως η επικοινωνία, θα ενημερωνόταν ο διευθυντής και θα ασκείτο πειθαρχικός έλεγχος.

 

Πηγή: newsbreak.gr

.oxafies.com, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/tous-tromazei-o-kasidiaris-exofrenika-metra-katastolis-tis-fonis-tou-o-koutsoubas-apolamvanei-to-rolex-tou/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .