Οι διεθνιστές δισεκατομμυριούχοι Ρέιντ Χόφμαν και Τζορτζ Σόρος ετοιμάζονται να χρηματοδοτήσουν μια νέα υπέρ-εταιρεία μέσων ενημέρωσης με στόχο την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης παραπληροφόρησης, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση με στόχο τον έλεγχο της ροής της πληροφορίας στον κόσμο και άρα την καταστρατήγηση του ελεύθερου διαδικτύου.

Πρόκειται για την Good Information Inc. η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια κοινωφελής

εταιρεία που δεσμεύεται να αποκαταστήσει την κοινωνική εμπιστοσύνη και να ενισχύσει την δημοκρατία» ελέγχοντας την ροή των ειδήσεων.

Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από τον συνιδρυτή του LinkedIn, Reid Hoffman, μαζί με τον Soros και τους επενδυτές Ken και Jen Duda, και το επενδυτικό ταμείο Incite Ventures.

«Αποκαλύπτουμε τους επενδυτές μας, γιατί πιστεύουμε – ειδικά αυτή την στιγμή σε αυτό το περιβάλλον δυσπιστίας – ότι η διαφάνεια είναι πραγματικά σημαντική», είπε ο McGowan στο Axios.

Ο ΜακΓκόουαν ισχυρίστηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε ενδεχομένως να επενδύσει σε «οντότητες σε όλο το πολιτικό φάσμα», αλλά η ιστορία δείχνει ότι θα απέχει από το να βοηθήσει τους συντηρητικούς καθώς γνωρίζουμε ότι ο Σόρος είναι ισχυρός υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Τώρα αν συνδυάσουμε αυτή την είδηση καταλαβαίνουμε γιατί τόσος θόρυβος με την πτώση του Facebook τους τελευταίους μήνες και τις αποκαλύψεις της Φράνσις Χάουγκεν . Η Φ.Χάουγκεν σε όλες τις εμφανίσεις δεν έπαψε να ζητάει παρέμβαση για έλεγχο του Facebook. Στην συνέχεια ακολούθησε αυτή εδώ η κίνηση από πλευράς Τζώρτζ Σόρος.

Το πιο εξωφρενικό πίσω από αυτά είναι ότι ο κύριος επενδυτής της μαζί με τον Σόρος, ο Χόφμαν, ζήτησε δημόσια συγγνώμη τον Δεκέμβριο του 2018 για τη χρηματοδότηση της New Knowledge, μιας τεχνολογικής ομάδας των Δημοκρατικών που συμβουλεύει την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας σχετικά με τη «ρωσική ανάμειξη» στις αμερικανικές εκλογές! Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες επικοινωνιακές απάτες που έγιναν ποτέ στον πλανήτη, η οποία καταρρίφθηκε! Και όμως αυτός ο τύπος που εξαπάτησε ολόκληρη την Αμερική, έρχεται τώρα για να παραστήσει τον ελεγκτή των ψευδών ειδήσεων!