Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Με κοντόκαννη καραμπίνα και πολύ τσαμπουκά, ο νεκρός γ@φτος. Φωτογραφίες και ένας άγριος βίος

karampina

Ο Νίκος Σαμπάνης είναι ο γ#φτος που σκοτώθηκε στην καταδίωξη των αστυνομικών στο Πέραμα. Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, αναρτήσεις και βίντεο ανεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντας περισσότερα στοιχεία για τον 20χρονο.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η γυναίκα του κυοφορεί το τρίτο παιδί τους. Φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του ανέβαζε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπως κι άλλα στιγμιότυπα από προσωπικές τους στιγμές. Ο νεαρός άντρας είχε απασχολήσει, όμως, και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς ήταν σεσημασμένος για κλοπές.

Πέρα όμως, από την οικογένεια, όπως θα δείτε ο γ#φτος πόζαρε όλο καμάρι με κοντόκαννη καραμπίνα, αλλά και πολύ υφάκι μπλαζέ. Όσο για το βίο του; 20 χρονών και σεσημασμένος…

giftos1 giftos2

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9c%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%bc/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .