Δευτέρα, Οκτωβρίου 18

Βιταμίνη C: Η βασίλισσα των βιταμινών!

Βιταμίνη C: Η βασίλισσα των βιταμινών!

Η βιταμίνη C δικαίως χαρακτηρίζεται ως «η βασίλισσα των βιταμινών», καθώς θεωρείται από πολλούς η πιο γνωστή και η πιο σημαντική βιταμίνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Κάποια βασικά της οφέλη:



► Σύνθεση κολλαγόνου
► Ανάπτυξη και αποκατάσταση των ιστών και επούλωση των πληγών
► Απορρόφηση του σιδήρου
► Δημιουργία αντισωμάτων και διέγερση των λευκών αιμοσφαιρίων
► Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
► Μείωση εμφάνισης χρόνιων παθήσεων
► Αντιμετώπιση της κοινής γρίπης και του κρυολογήματος
► Μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης καρδιαγγειακών προβλημάτων

Χρήσιμη γνώση: Η βιταμίνη C βρίσκεται σε αρκετά φρούτα και λαχανικά. Κάποια από αυτά είναι οι πιπεριές τσίλι, τα πορτοκάλια, οι κόκκινες και πράσινες πιπεριές, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, η παπάγια, οι φράουλες, ο ανανάς, τα ακτινίδια και το μάνγκο.

Για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την πρόσληψή της...
... επιλέξτε ειδικά συμπλήρωμα διατροφής που να την εμπεριέχουν.

* Ιδανικό είναι τοVitamin C 1.000mg με Στέβια της Power Health σε αναβράζουσα μορφή που ενισχύει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα.
Διατίθεται σε δύο υπέροχες γεύσεις, πορτοκάλι και μήλο.

* Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και το συμπλήρωμα διατροφήςVitamin C 1.000mg της Platinum Range της Power Health που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος, όπως και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Εμπεριέχει βιταμίνη C, βιοφλαβονοειδή εσπεριδοειδών και καρπό αγριοτριανταφυλλιάς. Tα βιοφλαβονοειδή είναι μια ομάδα πολυφαινολικών ενώσεων φυτικής προέλευσης, γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση. Ο καρπός αγριοτριανταφυλλιάς αποτελεί, επίσης, πηγή διαφόρων αντιοξειδωτικών μικροθρεπτικών συστατικών.

* Τέλος, στην περίπτωση που επιθυμείτε την πρόσληψή της βιταμίνης C σε εστερική μορφή τότε επιλέξτε την Ester-C®της Platinum Range της Power Health.
Η Ester-C® αποτελεί ένα πατενταρισμένο και επιστημονικά μελετημένο συστατικό, το οποίο περιέχει φυσικούς μεταβολίτες της βιταμίνης C και ασβέστιο. Παρουσιάζει υψηλή απορρόφηση και είναι φιλική προς το στομάχι.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη: 

  • Φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • Φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, του δέρματος, των ούλων και των δοντιών
  • Φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
  • Φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • Μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου
Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
.pharm16.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .