ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΝΩ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΤΟ GAY PRIDE ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

ew8f5gtxaaihi09

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς σε ποια χώρα ζει. Από τη μια απαγορεύουν τη συμμετοχή πιστών στη Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη Πακιστανοί κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας εορτάζοντας τη γέννηση ενός δικού τους προφήτη!

 Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που καταδεικνύουν ότι η χώρα έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο, ύφος και ήθος. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή ή σε τι θα μετεξελιχθεί , αλλά η μεταμόρφωση είναι γρήγορη και χωρίς επιστροφή.

Η θρησκευτική πομπή των Πακιστανών έγινε κανονικά σε  μια Αθήνα, που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον ως την  άλλοτε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.

Έτσι η πομπή για τον προφήτη των Πακιστανών  πραγματοποιήθηκε κανονικά (επιστρέψαμε δηλαδή στην κανονικότητα) και ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά (ίσως είναι ώρα να αλλάξουμε και το όνομα στην πλατεία σε κάτι ποιο μουσουλμανικό) και κατέληξε στην πλατεία Συντάγματος.

Την ίδια περίπου ώρα στην Άγκυρα ειδικές δυνάμεις από την Τουρκία και το Πακιστάν πραγματοποιούσαν κοινή εκπαίδευση και επίδειξη!

 

 

Μήπως αυτοκτονούμε σαν χώρα ή το έχουμε κάνει ήδη και δεν το ξέρουμε;

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9d%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%a0%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%91%ce%99%ce%a3%ce%a7%ce%9f%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%93%ce%9f%ce%a1%ce%95%ce%a5%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%99%ce%91/