Παρασκευή, Οκτωβρίου 22

Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν: H συγκλονιστική στιγμή που συνειδητοποιεί ότι σκότωσε την Χάτσινς(ΦΩΤΟ)

εξ

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε, κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Μπάλντουιν είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν, Rust, και συμπαραγωγός της ταινίας. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραύματισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.


Ολοι μιλούν για ένα απίστευτο δυστύχημα, ωστόσο τίθενται ερωτήματα για το πώς συνέβη.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rust όπου συνέβη το δυστύχημα.

1
Μια δεύτερη φωτό τον δείχνει κοντά σε ένα κράσπεδο με τα χέρια στα γόνατά του, συντετριμμένο.

2
Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.
Φωτογραφία από το σετ γυρισμάτων

3

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .