Τετάρτη, Οκτωβρίου 6

Nicole Kidman: Λαμπερή με εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με το signature hair look της από τα 90s

Nicole Kidman: Λαμπερή με εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με το signature hair look της από τα 90s

Στο gala του «The Academy Museum Of Motion Pictures» στο Los Angeles έδωσε το παρών η Nicole Kidman, η οποία για ακόμη μια φορά έστρεψε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

Η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία υπέροχη, διάφανη δημιουργία με κεντήματα του οίκου Rodarte, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα του Giuseppe Zanotti.

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε αναμφίβολα από το look της, ήταν τα μαλλιά της. Η Nicole Kidman πόζαρε στον φακό με τις φυσικές της μπούκλες, οι οποίες θύμισαν σε όλους μας, την εμφάνισή της το 1990, όταν πρωταγωνιστούσε με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, στην ταινία «Days Of Thunder».

Όταν η Nicole Kidman, δεν εργάζεται, συνηθίζει να αφήνει τα μαλλιά της στο φυσικό τους look: «Μακάρι οι μπούκλες μου να ήταν όπως όταν ήμουν νεότερη. Tα έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ», είχε δηλώσει στο InStyle.

govastileto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .