Κυριακή, Οκτωβρίου 24

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Nina Flohr: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στη Μητρόπολη

Φίλιππος Γλύξμπουργκ -  Nina Flohr: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους στη Μητρόπολη

O Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ το απόγευμα του Σαββάτου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία συγγενών και φίλων. Το ζευγάρι επέλεξε να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο στην Ελλάδα, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά το τέλος του μυστηρίου εξήλθε από την εκκλησία, κοντοστάθηκε και αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί. Το μυστήριο διήρκησε περί τη 1,5 ώρα, με τους καλεσμένους του γάμου να αριθμούν τους 100.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακριά ουρά, ενώ φορούσε την τιάρα -οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της, Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους.

Λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων:

Φωτογραφίες: NDP

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .