Πέμπτη, Οκτωβρίου 28

Η Γαλλική εταιρεία Valneva έφτιαξε ένα εμβόλιο απο τα ... παλιά !!!


Το εμβόλιο της Valneva είναι το μόνο εμβόλιο σε κλινική δοκιμή στην Ευρώπη, που βασίζεται σε αδρανοποιημένο, ανοσοενισχυτικό φορέα του ιού κι αυτό φαίνεται ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα!!

Να διαβαστεί !


Το εμβόλιο του κορωνοϊού που αναπτύχθηκε από τη Valneva αποδείχθηκε αποτελεσματικό σε κλινική δοκιμή, ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία τη Δευτέρα.

Με βάση κλινική δοκιμή τελευταίου σταδίου, με 4.012 συμμετέχοντες, η Valneva είπε ότι το εμβόλιό της απέτρεψε τις μολύνσεις από κορωνοϊό με παρόμοιο ποσοστό με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Το εμβόλιο της γαλλικής εταιρείας προκαλεί όμως τη δημιουργία αντισωμάτων σε υψηλότερο ποσοστό από το εμβόλιο με το οποίο συγκρίθηκε.

Το εμβόλιο της Valneva είναι το μόνο εμβόλιο σε κλινική δοκιμή στην Ευρώπη που βασίζεται σε αδρανοποιημένο, ανοσοενισχυτικό φορέα του ιού - μια παραδοσιακή μορφή εμβολίου σε σύγκριση με το mRNA ή το εμβόλιο με τον αδενοϊό.

Παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιείται στα κινεζικά εμβόλια των εταιρειών Sinopharm και Sinovac.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η Valneva είπε ότι οι συμμετέχοντες που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν «σημαντικά λιγότερες» ανεπιθύμητες ενέργειες σε σύγκριση με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η ανάλυση δείχνει ότι το εμβόλιο προκάλεσε τη δημιουργία ενός φάσματος Τ-κυττάρων, τα οποία μαζί με τα αντισώματα παρέχουν προστασία από τον κορωνοϊό και τα οποία θεωρείται ότι συνδέονται με τη μακροχρόνια ανοσία.

Εάν εγκριθεί το εμβόλιο της Valneva, θα μπορούσε να βοηθήσει στην περαιτέρω διαφοροποίηση της παραγωγής εμβολίων και η χρήση ενός αδρανοποιημένου φορέα του ιού, θα μπορούσε επίσης να ωφελήσει τον αναπτυσσόμενο κόσμο που έχει ήδη εγκαταστάσεις για την κατασκευή της παλαιότερης τεχνολογίας.

Η γαλλική εταιρεία έχει ήδη υποβάλει το υποψήφιο εμβόλιο στη ρυθμιστική αρχή φαρμάκων του Ηνωμένου Βασιλείου για κυλιόμενη επανεξέταση και ανέφερε ότι πραγματοποιούνταν τελικοί ποιοτικοί έλεγχοι προτού υποβάλει μια τελική έκθεση κλινικής μελέτης.

Η εταιρεία προετοιμάζεται επίσης να υποβάλει μια κυλιόμενη αίτηση επανεξέτασης στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Politico.com

ΣΧΟΛΙΟ Διαχειριστή : Ένα ..πραγματικά σπουδαίο εμβόλιο κατά του κόβιντ και όλων των παραλλαγών του!!!!

Κάνεις αυτό το εμβόλιο για να προλάβεις ΚΑΙ τη μεταφορά ΚΑΙ τις ασθένειες.

Επιτέλους, ένα πραγματικό σαν τα ...παλιά, εμβόλια!!!

Για τους πιο ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ, έχει όλο τον ιό απενεργοποιημένο όπως τα περισσότερα παλιά «παραδοσιακά» ευλογημένα εμβόλια, που κάναμε και εξαφανίστηκε η ευλογιά, η ιλαρά, η πολιομυελίτιδα κτλ.

Το 70,2% των κυττάρων κατευθύνονται εναντίον της ακίδας, το 20% κατά των Μ-προτέρων του ιού και τα άλλα 20% κατά των Ν-πρωτεϊνων.

Δηλαδή κάνουμε μια φανταστική ΤΕΡΑΣΤΙΑ γκάμα από αντισώματα, οπότε δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία εάν ο ιός αλλάζει/μεταλλάσει ένα μικρό σημείο της ακιδας-spike όπως με τα mRna διαβόλια, γιατί υπάρχουν 1000 αντισώματα που θα αναγνωρίσουν τα άλλα κομμάτια του ιου και θα τον τσακίσουν!!! 

Και πρόσεξε... με πραγματικό εμβόλιο ο ιός θα εξαφανιστεί, γιατί είναι το παλιό καλό εμβόλιο που κάναμε κάποτε, με αδρανοποιημένα ολόκληρα σωματίδια ιού.

Αυτό σημαίνει ανάπτυξη πολλών και διαφορετικών αντισωμάτων, από το Ανοσοποιητικό μας που μας δώρησε ο άγιος Θεός!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ προς νεοταξίτες : Πουλήστε τις μετοχές σας από Pfizer, Moderna και J&J, γιατί θα πέσουν στα ...τάρταρα…

https://shmantikanea.blogspot.com/2021/10/valneva.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .