Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον πυροβολισμό στο Χαλάνδρι: Από το 2016 η Αλβανίδα απειλούσε τον οφθαλμίατρο

cello-0

Μια εξωσυζυγική σχέση, ένα 12χρονο σήμερα κορίτσι που προέκυψε από αυτήν, η επιμέλειά του από τον 68χρονο οφθαλμίατρο, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της 49χρονης μητέρας της, που συστηνόταν ως «ζωγράφος, εικαστικός, πρώην μοντέλο» από την Αλβανία, οι διαρκείς απειλές της, οι αναρτήσεις της κατά δικαστών, αστυνομικών, δικηγόρων, είχαν ως κατάληξη τη δολοφονική επίθεση εναντίον του πατέρα του παιδιού της.

Ολα συνέβησαν χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη γυναίκα είχε στήσει «ενέδρα» στον 68χρονο γιατρό. Βρισκόταν εκεί τις τελευταίες ημέρες επιχειρώντας να βρει το γιατρό. Χθες περίμενε να κατέβει από το σπίτι προκειμένου να παραλάβει τη 12χρονη κόρη τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του και ξεκίνησε μία ακόμη διαμάχη. Με άναρθρές κραυγές έλεγε ότι είχαν «απαγάγει την κόρη της και τη βίαζαν», έβγαλε ένα παλιό περίστροφο και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον οφθαλμίατρο μπροστά στα μάτια της κόρης τους, με τις βολίδες να τον τραυματίζουν στην κοιλιακή χώρα και τη μασχάλη. Ο 68χρονος γιατρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών και αργά χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η «εικαστικός» συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου φαίνεται να είναι σε σύγχυση, να μιλά ακατάληπτα, να περνά από το ένα θέμα στο άλλο και να υποστηρίζει πως έπρεπε να πάρει το παιδί της γιατί ζούσε σε ένα βίαιο περιβάλλον.

Η 49χρονη είχε δημιουργήσει δεκάδες επεισόδια σε βάρος του γιατρού. Είχε πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν, στο δικό του ιατρείο, έξω από το σπίτι του, με την Αστυνομία να έχει λάβει αρκετές κλήσεις για να επέμβει σε αυτά τα περιστατικά. Είχε φθάσει στο σημείο να επιτεθεί βάναυσα σε βάρος της Αγγλίδας συζύγου του οφθαλμίατρου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε πολλές ακούσιες, χωρίς τη θέλησή της, μεταγωγές σε ψυχιατρικές κλινικές.
Η ίδια υποστήριζε ότι είχε γνωρίσει το γιατρό σε έκθεση ζωγραφικής της το 2007 και το 2009 γέννησε το παιδί του, το οποίο έμεινε κοντά της έως τα επτά του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2016 είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της και από τότε άρχισε τις απειλητικές προσεγγίσεις στο γιατρό και στην οικογένειά του, όπως και να καταφέρεται εναντίον δικαστών, δικηγόρων και αστυνομικών.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9d%ce%ad%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%85%cf%81/