Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας της – «Έφτασα 37 κιλά»

Η περιπέτεια της υγείας της, που την ταλαιπώρησε πολύ καιρό
Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας της – «Έφτασα 37 κιλά»

Για την περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να φτάσει να ζυγίζει 37 κιλά μίλησε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά στο περπάτημα και μίλησε για όλα όσα βίωσε.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν την κεντρική φλέβα και τρεφόμουν» περιγράφει.«Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα» συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης» κατέληξε η τραγουδίστρια.https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7977047/sofia-vossou-sygklonizei-gia-to-provlima-ygeias-tis-eftasa-37-kila