Δευτέρα, Νοεμβρίου 22

Αν ένας χαμηλοσυνταξιούχος των 400 ευρώ μένει με τα παιδιά του που εργάζονται δεν του δίνει ο Κούλης ούτε ένα ευρώ όπως πάντα τα παίρνουν οι λίγοι και αυτοί που παίρνουν κάθε μήνα τα μεγάλα επιδόματα ...

 Για τους χαμηλοσυνταξιούχους ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ, αυτός είναι ο κυβερνήτης πρίγκηπας. Ο Τσίπρας έδωσε σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους όταν κυβερνούσε

κουλης1

Κοινωνικό μέρισμα για τρεις κατηγορίες πολιτών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Βουλή και απαντώντας σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όπως συνέβη το 2020, όλοι οι αλλοδαποί  θα πάρουν. Όπως έχω επανειλημμένως δεσμευτεί δημόσια, 100.000 ενεργοί υγειονομικοί θα ενισχυθούν με έκτακτη καταβολή μισού μισθού.
Μέσο ποσό ύψους 900 ευρώ θα τους αποδοθεί αμέσως μέσα στο Δεκέμβριο.

Δεν θα λάβουν όλοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρόσθετο βοήθημα 250 ευρώ όσοι μένουν με τα παιδιά τους ,γιατί βάζει ολόκληρο το οικογενειακό εισόδημά και δεν παίρνουν τίποτα, αυτός είναι ο Κούλης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .