Κυριακή, Νοεμβρίου 14

Κορωνοϊός - Κοντογιώργης: Υπό εξέταση να γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση στους άνω των 65

emvolio_2

Σκέψεις για χρήση διπλής μάσκας στα Μέσα Μεταφοράς, σύμφωνα με τον ΓΓ Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου

Τις κυβερνητικές σκέψεις η τρίτη δόση του εμβολίου να γίνει υποχρεωτική για τους άνω των 65 ετών αποκάλυψε στο MEGA ο ΓΓ Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, Θανάσης Κοντογιώργης.

«Την προηγούμενη εβδομάδα η κυβέρνηση παρουσίασε ένα νέο πλαίσιο προστασίας για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Από εκείνη την ημέρα 300.000 πολίτες έκλεισαν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους, και περίπου μισό εκατ. για την 3η αναμνηστική δόση. Βασική μας μέριμνα είναι οι συμπολίτες μας άνω των 65 ετών. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι μετά το εξάμηνο ίσως η ανοσολογική απόκριση δεν είναι η επιθυμητή. Άνθρωποι που άνω των 65 έκαναν 3η δόση βοήθησαν στο να μειωθούν τα κρούσματα. Εξετάζουμε για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών η τρίτη δόση να καταστεί υποχρεωτική, κυρίως για την πρόσβαση σε κλειστούς χώρους», αποκάλυψε ο κ. Κοντογιώργης.

 

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1181454/koronoios-kodogiorgis-upo-exetasi-na-ginei-upohreotiki-i-triti-dosi-stous-ano-ton-65/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .