Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 68ΧΡΟΝΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ – ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στη διασταύρωση των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε, πριν από λίγο, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι, από γυναίκα, η οποία συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που συνελήφθη είναι αλβανίδα και φέρεται να είχε στο παρελθόν σχέση με τον γιατρό, από την οποία υπήρχε ένα παιδί, που μεγάλωνε με τον πατέρα του. Ο οφθαλμίατρος είχε κερδίσει την επιμέλεια του 13χρονου κοριτσιού μετά από

δικαστική διαμάχη, πριν από επτά χρόνια.

Οπως καταγγέλουν οι γείτονες, η γυναίκα αυτή έστηνε συχνά καρτέρι στον οφθαλμίατρο και μάλιστα είχε απειλήσει πολλές φορές να σκοτώσει εκείνον και τη γυναίκα του.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .