Τετάρτη, Νοεμβρίου 3

Ισμήνη Καλέση: «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα»

Ισμήνη Καλέση: «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα»

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη είδαμε την Ισμήνη Καλέση στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν, η γνωστή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε ψυχίατρο και βαριά χάπια για δύο χρόνια, όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ενώ αναφέρθηκε στα περισσότερα χρήματα που έβγαλε μέσα από δουλειά της και που τα επένδυσε, καθώς και στον γάμο της.

«Τα περισσότερα λεφτά που πήρα ήταν από φωτογράφηση που έκανα για το Playboy. Τα επένδυσα και αγόρασα ένα βενζινάδικο. Είμαι παντρεμένη περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν λέω την ηλικία μου» ανέφερε η Ισμήνη Καλέση αρχικά.

«Δεν εκτιμώ τον χώρο, ούτε εκείνος μπορεί να με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό περιβάλλον δε μου άρεσε ποτέ. Και τότε ήμουν στενοχωρημένη, γιατί εγώ δεν ταιριάζω με αυτό. Οι ηθοποιοί θα έπρεπε να έχουν αλληλεγγύη και σύμπνοια. Γι’ αυτό είναι σε αυτά τα χάλια τώρα» πρόσθεσε στη συνέχεια και εξομολογήθηκε πως δεν έχει προτάσεις για την τηλεόραση.Όσο για την πολυαγαπημένη της μητέρα και τον θάνατό της, η Ισμήνη Καλέση αποκάλυψε πως «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Ζούσα πάντα μαζί της».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .